Oorlog,  armoede  en aardbeving

In de regio Leiden hebben verschillende mensen families in de Noord-Syrische districten Aleppo, Idlib en Latakia, of in Zuid-Turkije, inclusief de vluchtelingenkampen waar heel veel mensen verblijven.

Veel van deze mensen waren al ontheemd door geweld in Syrië. Door de burgeroorlog en de sancties tegen Syrische banken is het bijna onmogelijk om hulp te sturen en is de communicatie uiterst beperkt.

Onlangs is het LSM een samenwerking aangegaan met het Journalisten comité in Syrië om via hun toegang tot hulp te bieden. De Syrische journalisten gaan families en gezinnen helpen in verschillende ramp gebieden getroffen door de aardbeving in Syrië.

De donaties gaan specifiek naar de getroffen families in de ramp gebieden die veel schade hebben opgelopen, zowel materiële schade als immateriële schade.

Voor veel mensen die zich al in een precaire situatie bevonden door meer dan 12 jaar burgeroorlog, heeft deze aardbeving hun situatie hopeloos gemaakt.

Stichting LSM Leiden streeft ernaar om met uw hulp de mensen die getroffen zijn door deze verschrikkelijke ramp te helpen. Doneer nu om de getroffenen en gewonden te helpen door:

Ons officiële bankrekeningnummer: NL87 SNSB 0339 4845 27

Categories:

Tags:

Comments are closed