World Kitchen
elke tweede & vierde vrijdag van de maand

We zijn allemaal onder dezelfde maan en hemel! Alleen wat we nodig hebben is de liefde! Daarnaast is Leiden de ‘Stad van ontdekkingen’, dus kom langs om een prachtige internationale sfeer te ontdekken!

Wil je een nieuw, heerlijk en vers gerecht van onze sociale catering & World Kitchen? Zoek je gezelligheid? Je kan in World Kitchen terecht op elke tweede en vierde vrijdag van iedere maand voor een gezellig avondje dineren met een heerlijk toetje en live muziek.

Bij ons proef je de heerlijkste diverse wereldgerechten, gekookt met liefde door onze chef-kok vrijwilligers van vanuit de gehele wereld! We zijn zeer trots op onze vrijwilligers! Daarnaast zijn we erg blij met de fantastische, internationale  sfeer.

World Kitchen bevindt zich in een verrassende groene oase van speeltuin Westerkwartier. De Speeltuin ligt in het Bos- en Gasthuisdistrict in een rustig straatje in Leiden,  tussen gerenoveerde jaren 30 huizen.

Wist je dat …

– Take-away ook mogelijk is?
–  Wij ook catering verzorgen voor 300 personen (op afspraak).

Contact

Tel: 0683150943

E-mail: socialecateringlsm@leidssteunloket.nl

Wil je bij een van onze activiteiten aan de slag als vrijwilliger? Neem dan een kijkje bij onze vacatures en zie hoe jij kunt helpen!