25 augustus- 2023

World Kitchen & social catering presenteert

Empowerment ruimte

Ben je alleen thuis en heb je behoefte aan gezelligheid? Heb zorgen over geld en vol je zich geïsoleerd?

   Het kan anders! Je bent er niet alleen!

De Empowerment ruimte is een initiatief tot stand gekomen door de samenwerking met speeltuin Westerkwartier, World Kitchen & sociale catering van het LSM.
Het doel is op lokaal niveau solidariteit en saamhorigheid te stimuleren bij de aanpak van armoede. Dit project is gericht op het verminderen van armoede bij mensen of het verzachten van de gevolgen van armoede door zoveel mogelijk mensen te verbinden. Diverse thema’s worden ingebed in het geheel zoals sociale cohesie, gezondheid: voeding en leefstijl. Maar tevens stellen wij ons ten doel om met deze dienst mensen te bereiken die alleen thuis zitten of geen netwerk hebben.

  • Iedere tweede en vierde vrijdag van elke maand gaan we 25 heerlijke gratis warme maaltijden aanbieden van onze “World Kitchen” die door de professionele vrijwilligers (chef-koks) met veel liefde worden klaar gemaakt. Er is soms live muziek en er is altijd een warme en gezellige sfeer! Voel je welkom om te komen.

23 -September -2023 Burendag met Live muziek van:

STAPLERS is a young three-pieced source of alt-rock energy

Born in 2022 the band makes it’s catchy riffs wander into thorough choruses under a wave of flowing basslines, ecstatic drums and lyrical resilience.

&

Surprise DJ van Niels
More info coming later!