De “Sociale Catering door Eetcafé LSM” biedt alle Leidenaren bijzondere maaltijden aan tegen een lage prijs. Je kan een maaltijd voor jezelf bestellen of als een geschenk voor jouw lieve vrienden of familie, die zelf geen boodschappen kunnen (of willen) doen. 


Helaas kan het reguliere Veganistische Eetcafé van LSM vanwege corona niet plaatsvinden, maar juist nu in deze tijden van eenzaamheid en isolatie is het belangrijk om het perspectief op de multiculturele samenleving te blijven bieden en het contact met elkaar niet te verliezen. Daarom is met steun van Fonds1818 het “Sociale Catering door Eetcafé LSM” project opgezet. Dit biedt iedereen die er behoefte aan heeft toch nog de mogelijkheid tot momenten van (kort) sociaal contact en lekker eten. Op deze manier kunnen wij, met ons eetcafé, blijven bijdragen aan de participatiemaatschappij in deze bijzondere tijden.


Werkwijze

Iedere week maakt LSM met liefde een vegetarische of veganistische maaltijden klaar. Een maaltijd kan voor slechts €6,- besteld worden. De box wordt vervolgens op donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur bezorgd. Uiteraard met 1,5m afstand in verband met jouw gezondheid en die van onze vrijwilligers.

Alle ingrediënten zijn gezond, vers en biologisch en hebben de hoge kwaliteit van het LSM Veganistisch eetcafé.


Bestellen

  • Elke zondag wordt het gerecht van de week bekend gemaakt op Facebook
  • Als menu zijn er per week twee verschillende opties: veganistisch of vegetarisch & glutenvrij
  • Een bestelling kan maandag t/m donderdag tot 14.00 uur gedaan worden via 06-83150943 (appen of bellen) of via Facebook Messenger.
  • Het bedrag kan bij aflevering contact betaald worden of overgemaakt worden naar rekeningnummer NL87 SNSB 0339 4845 27, t.n.v. Stichting LSM, o.v.v. sociale catering eetcafé donderdag – je naam en postcode.
  • Sociale catering voor je familie, team, vrienden, collega’s, of organisatie kan iedere dag van de week op verzorgd worden voor een voordelig tarief (op afspraak). Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via de hierboven genoemde opties.