We zijn allemaal onder dezelfde maan en hemel! Alleen wat we nodig hebben is de liefde!


Wil je een nieuw, heerlijk en vers gerecht van onze sociale catering & wereldkeuken? Zoek je gezelligheid? Alle maaltijden worden door vrijwilligers van het Leids steunloket migranten met veel voor u liefde gekookt! We zijn zeer trots op onze vrijwilligers! Daarnaast zijn we erg blij met de fantastische, internationale sfeer.

Onze missie is “Samen als een menselijke worden gezien” Het LSM gelooft dat een modern perspectief op de multiculturele samenleving een interactief proces moet zijn tussen de verschillende culturen en mensen. Sociale catering & wereld keuken zien wij als een heel goede manier om deze interactie te stimuleren. Samen maken we de stad socialer, duurzamer en leefbaarder, en iedereen doet mee.

Werkwijze

  • Elke maandag wordt het gerecht van de week bekendgemaakt op Facebook, Instagram, van Leids Steunloket Migranten, Buzz en Speeltuin Westerkwartier.
  • Om voedselverspilling te voorkomen en voor de naleving van coronamaatregelen kunnen gasten een tafel reserveren of maaltijden bestellen voor afhalen vanaf maandag.  Het adres is: Ten kate straat 10 A 2331 AW Leiden, Speeltuin westerkwartier.
  • U betaalt slechts €4,- per maaltijd.
  • De betaling is contant of via internetbankieren op rekeningnummer NL87 SNSB 0339 4845 27 t.n.v. Stichting LSM onder vermelding van Wereldkeuken LSM, je naam en postcode.
  • Bestellen via WhatsApp 06-8588 7463 & Facebook Messenger
  • We kunnen catering verzorgen voor 100-150 personen voor een voordelig tarief.
  • Voor organisaties vindt catering plaats op afspraak.

Ook vrijwilliger worden?

We zijn zeer trots op onze vrijwilligers! Daarnaast zijn we erg blij met de fantastische, internationale  sfeer. Wil jij je als vrijwilliger ook inzetten voor een sociale, duurzame en leefbare stad? Bekijk de vacature voor de sociale catering & wereldkeuken of bekijk onze andere vacatures.