Wilt u ook genieten van een heerlijke en verse maaltijd van de Wereldkeuken? Elke vrijdag bieden wij een warme avondmaaltijd op Speeltuin Westerkwartier in een internationale sfeer. Alle maaltijden worden door vrijwilligers van het Leids Steunloket Migranten met veel liefde voor u gekookt!

Onze missie is “Samen als een menselijke gezin”. Leids Steunloket Migranten gelooft dat een modern perspectief op de multiculturele samenleving een interactief proces moet zijn tussen de verschillende culturen en mensen. De Wereldkeuken is een ontmoetingsplek die interactie stimuleert. Samen maken we de stad socialer, duurzamer en leefbaarder, en iedereen doet mee.


Team Wereldkeuken

Dag en tijd

Let op! In verband met de huidige coronamaatregelen kunt u voor nu alleen maar maaltijden afhalen.

Op zaterdag 11 en 18 december serveren wij lunch in plaats van een avondmaaltijd. Vanaf 12 uur bent u van harte welkom bij de Culturele Keuken op Huis van de Buurt Matilo.

  • Vrijdag 10 en 17 december ( daarna gaan wij met vakantie tot en met 6 januari 2022)
  • afhalen van 16:00 tot en met 18:30 uur.

Werkwijze

Elke week wordt het gerecht van de week bekend gemaakt op

Om voedselverspilling te voorkomen en voor de naleving van coronamaatregelen kunnen gasten maaltijden bestellen voor afhalen.


Locatie

Speeltuin Westerkwartier


google maps website embed

Betaling en bestelling

  • U betaalt slechts € 4,- per maaltijd.
  • De betaling is contant of via internetbankieren op rekeningnummer NL87 SNSB 0339 4845 27 t.n.v. Stichting LSM onder vermelding van Wereldkeuken LSM, je naam en postcode.
  • Bestellen via WhatsApp 06-8588 7463/ 0683150943 & Facebook Messenger.
  • We kunnen catering verzorgen voor 100-150 personen voor een voordelig tarief. Voor organisaties vindt catering plaats op afspraak.

Ook vrijwilliger worden?

We zijn zeer trots op onze vrijwilligers! Daarnaast zijn we erg blij met de fantastische, internationale  sfeer. Wil jij je als vrijwilliger ook inzetten voor een sociale, duurzame en leefbare stad? Bekijk de vacature voor de sociale catering & wereldkeuken of bekijk onze andere vacatures.

Vrijwilligers Wereldkeuken