Onder de naam ontmoetingsruimte eet café migranten wilt het bestuur van de stichting LSM een prikkelende ontmoeting tussen de mensen van diverse culturen, achtergronden bevorderen.

Het LSM gelooft diep in dat een modern perspectief van multiculturele samenleving moet een interactief proces tussen de verschillende culturen en mensen zijn. We streven naar een samenleving met een vreedzame dialoog en wederzijde respect tussen alle bevolkingsgroepen.
Voor het uitvoeren onze missie “

Samen als een menselijk gezin “ wil het LSM het traject ontmoetingsruimte eet café in 20 feb 2020 gaan beginnen .We hebben samen met het bestuur van vrijplaats Leiden een afspraak gemaakt voor het gebruik van de veganistisch keuken. Het gaat om één avond per week eet café te organiseren.

De doelgroep van ontmoetingsruimte eet café migranten :
Binnen het gehele plan zijn er enkele specifieke groepen die extra aandacht krijgen namelijk zijn de reguliere migranten, Eu migranten. Nieuwkomers, en statushouders met taal maatjes. De bedoeling om mensen te helpen met het opbouwen van netwerk . Deze aanvraag gaat het niet alleen om eten en drinken, maar ook om sociale samenhang tussen alle culturen en mensen ontmoeten elkaar op een multiculturele internationale gezellige sfeer.

Samen als een Menselijk gezin

Vanaf 20 februari   elke donderdagavond vanaf 18:00 –  21:30uur

Adres:  Middelstegracht 36
2312 TX Leiden
Tel : 0685887463/ 0715665619
Meeting space / Ontmoeting Ruimte /ملتقى المهاجرين