De Wereldkeuken & Sociale Catering is een project van Speeltuin Westerkwartier, BuZz Leiden en LSM. De maaltijden worden bereid door vrijwilligers en bieden de buurtbewoners van Leiden Zuidwest de mogelijkheid tot sociaal contact in lijn met de corona reglementen. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan meer ontmoeting in de wijk in deze bijzondere tijden.Iedere zaterdag koken vrijwilligers heerlijke vegetarische maaltijden voor de buurtbewoners van Leiden Zuidwest. Je kunt een vegetarische maaltijd afhalen tussen 15.30 en 17.30 uur. Er worden slecht 30 overheerlijke maaltijden bereid en OP=OP.  Een maaltijd kost slechts €3,- en is af te halen bij Speeltuin Westerkwartier, Ten Katestraat 10-A, 2321 AW Leiden. Ook kunnen de maaltijden op speciaal verzoek thuisbezorgd worden.


Bestellen

  • Elke donderdag wordt het gerecht van de week bekend gemaakt via Facebook (BuZz) en Instagram (BuZz)
  • Een bestelling kan van donderdag t/m zaterdag tot 12.00 uur gedaan worden via tel: 06-83150943 (appen of bellen).
  • Het bedrag kan bij het afhalen contant betaald worden of overgemaakt worden naar rekeningnummer NL87 SNSB 0339 4845 27, t.n.v. Stichting LSM,  o.v.v. sociale catering zaterdag – je naam en postcode.

Heb je geen mogelijkheid om de maaltijd op te halen? Geef dit dan aan tijdens het bestellen, dan brengen wij de maaltijd bij je thuis.