Culturele keuken is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Elke zaterdag kunnen mensen genieten van een warme avondmaaltijd en samen eten naast historisch park Matilo. Het is een initiatief die tot stand is gekomen in samenwerking met Leids Steunloket Migranten, Huis van de Buurt Matilo en Stichting Incluzio.

Park Matilo staat officieel op de lijst van UNESCO werelderfgoed! Dit betekent dat u op een bijzonder stuk erfgoed, met een gezellige internationale sfeer een heerlijke hoofdgerecht en nagerecht gaat eten. Alle maaltijden worden door vrijwilligers van het Leids Steunloket Migranten met veel liefde voor u gekookt!


Dag en tijd

Let op! Op zaterdag 11 en 18 december serveren wij lunch in plaats van een avondmaaltijd. Vanaf 12 uur bent u van harte welkom bij de Culturele Keuken op Huis van de Buurt Matilo.

  • Zaterdag 11 en 18 december
  • van 12:00 tot en met 14:00 uur.

Werkwijze

Elke week wordt het gerecht van de week bekendgemaakt op

Om voedselverspilling te voorkomen en voor de naleving van coronamaatregelen kunnen gasten een tafel reserveren of maaltijden bestellen voor afhalen.


Locatie

Huis van de Buurt Matilo


Betaling en bestelling

  • U betaalt slechts € 6,- per twee gerechten.
  • De betaling is contant of via internetbankieren op rekeningnummer NL87 SNSB 0339 4845 27 t.n.v. Stichting LSM onder vermelding van Wereldkeuken LSM, je naam en postcode.
  • Bestellen via WhatsApp 06-8588 7463/ 0683150943 & Facebook Messenger.
  • We kunnen catering verzorgen voor 100-150 personen voor een voordelig tarief.
  • Voor organisaties vindt catering plaats op afspraak.

Ook vrijwilliger worden?

We zijn zeer trots op onze vrijwilligers! Daarnaast zijn we erg blij met de fantastische, internationale  sfeer. Wil jij je als vrijwilliger ook inzetten voor een sociale, duurzame en leefbare stad? Bekijk de vacature voor de sociale catering & wereldkeuken of bekijk onze andere vacatures.