Culturele keuken is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Dit project is een initiatief  tot stand gekomen door de samenwerking tussen het Leids Steunloket Migranten, huis van de buurt Matilo en stichting inculzio, waarbij mensen iedere zaterdag een eenvoudige warme avondmaaltijd samen eten naast historisch park Matilo in De Romein (Zaanstraat 126 2314 XH Leiden).

Park Matilo staat officieel op de lijst van Unesco werelderfgoed! Dit betekent dat u op een bijzonder stuk erfgoed, met een gezellige internationale sfeer een  heerlijke hoofdgerecht en nagerecht gaat eten.

Alle maaltijden worden door vrijwilligers van het Leids steunloket migranten met veel liefde voor u gekookt! We zijn zeer trots op onze vrijwilligers! Daarnaast zijn we erg blij met de fantastische, internationale sfeer.

Dag en tijd

  • Zaterdag  inloop 17:30 – Start diner 18:00 uur.
  • Een tafel reserveren kan vanaf maandag.

Werkwijze

Elke Donderdag wordt het gerecht van de week bekendgemaakt op

Om voedselverspilling te voorkomen en voor de naleving van coronamaatregelen kunnen gasten een tafel reserveren of maaltijden bestellen voor afhalen vanaf donderdag.

Locatie

Huis van de Buurt Matilo

Betaling en bestelling

  • U betaalt slechts € 6,- per twee gerechten.
  • De betaling is contant of via internetbankieren op rekeningnummer NL87 SNSB 0339 4845 27 t.n.v. Stichting LSM onder vermelding van Wereldkeuken LSM, je naam en postcode.
  • Bestellen via WhatsApp 06-8588 7463/ 0683150943 & Facebook,Messenger.
  • We kunnen catering verzorgen voor 100-150 personen voor een voordelig tarief.
  • Voor organisaties vindt catering plaats op afspraak.

Ook vrijwilliger worden?

We zijn zeer trots op onze vrijwilligers! Daarnaast zijn we erg blij met de fantastische, internationale  sfeer. Wil jij je als vrijwilliger ook inzetten voor een sociale, duurzame en leefbare stad? Bekijk de vacature voor de sociale catering & wereldkeuken of bekijk onze andere vacatures.