‘Samen als menselijk gezin’, zo ziet de ideale wereld eruit voor het Leids Steunloket Migranten (LSM). Met ons werk willen we mensen met elkaar verbinden, ongeacht achtergrond, leeftijd of status. Maar we kunnen het niet alleen en kunnen jouw steun goed gebruiken!


Help je mee?

Met jouw donatie kunnen we: 

  • Een spreekuur opzetten en voortzetten waarbij LSM mensen met een migratieachtergrond advies en informatie geeft bij maatschappelijke en/of juridische uitdagingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oudere migranten, of slachtoffers van oorlog die worstelen met stapels brieven van de overheid die ze niet goed begrijpen. Met jouw bijdrage kan deze dienst gratis en dus laagdrempelig blijven!
  • Academisch onderzoek stimuleren op het gebied van migratie. Wij willen met onze kennis, kunde en ons netwerk een brug slaan tussen de academische wereld en de maatschappij. Dit doen we bijvoorbeeld door stageplaatsen te creëren voor studenten. Met jouw bijdrage kunnen we zorgen voor een goede werkruimte en stagebegeleiding. 
  • Jongeren van 12-17 jaar, met of zonder migratieachtergrond, hun weg helpen vinden binnen het Nederlandse schoolsysteem. Dit doen we door jongeren te helpen bij het ophalen van hun niveau, zodat ze kunnen deelnemen aan school zonder zich overweldigend te voelen. Hiermee hopen we ook hun zelfvertrouwen te vergroten. Met jouw bijdrage kunnen we deze hulp gratis blijven aanbieden.

Hoe word je vriend van LSM?

Wil jij ons waardevolle werk ondersteunen? Word onze vriend. Dit kan door maandelijks of jaarlijks een vast bedrag te doneren. Een eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom! Je donatie kun je overmaken naar NL87 SNSB 0339 4845 27 t.n.v. Stichting LSM te Leiden onder vermelding van: Vrienden van LSM.

Als dank voor je donatie ontvang je:

  • 20 % korting op thuisbezorgde maaltijden van de sociale catering en 20 % korting op de maaltijden die wij verzorgen in het eetcafé
  • Zodra bijeenkomsten weer toegestaan zijn, ben je van harte welkom op onze muziek- en dansavonden en nodigen we je uit voor ons jaarlijks dank-diner met internationale gerechten. 
  • Onze nieuwsbrief met updates over onze projecten en activiteiten.

Wij stellen het op prijs als je jouw naam en e-mailadres doorgeeft via onderstaand aanmeldingsformulier, zodat wij jou persoonlijk kunnen bedanken voor je gift! 

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten via email en/of onze nieuwsbrief wilt ontvangen kan je dit ook in het formulier aangeven.


Aanmeldingsformulier